10. marraskuuta 2018

Hanki Design Oy:n uudet arvot videolla

Hanki Design Oy:n uudet arvot löytyvät videolla alla olevasta linkistä. Video on tehty Lumen5 ohjelmalla ja ladattu YouTubeen mahdollisimman hyvän laadun takaamiseksi. Toteuttajana kuvitteellisen Hanki Design Oy:n viestintävastaava Suvi Säteri. Antoisaa katselukokemusta! :)

Arvot


4. marraskuuta 2018

Hanki Design Oy:n toimitusjohtajan blogikirjoitus

Hei, meillä on nyt arvot!


Hei vaan kaikki ihanat Hankilaiset!


Heti alkuun haluan kiittää isosti kaikkia viikonlopun Arvo Kick off:iin osallistuneita! Tapahtuma ylitti kaikki odotuksemme ja oli ihanaa nähdä, miten olitte niin täysillä mukana kehittämässä arvojamme kohti sitä lopullista Hanki-fiiliksen mukaista muotoaan.

Saimme illan aikana nauttia toinen toistaan mahtavammista ja luovista arvo-esityksistä aina johtoportaasta lähtien. Kiitos kuuluu teille kaikille siitä, että lähditte niin täysillä ja ennakkoluulottomasti mukaan tekemään. Se yllätti ainakin minut, ja varmasti muutkin johtoryhmän jäsenet, erittäin positiivisesti. Hyvä te! Ja erityisesti on onniteltava tottakai meidän voittajatiimiä, jonka esityksestä ei asennetta puuttunut! Aivan mahtavaa omistautumista, jollaista toivon kovasti näkeväni myös jatkossa.

Selezione del Personale: Il Primo Passo Per Creare Un Team Vincente

Voin ylpeänä teistä jokaisesta todeta, että meillä on nyt yhteiset arvot, joiden avulla pystymme rakentamaan itseämme, tekemistämme ja liiketoimintaamme kohti entistäkin valoisampaa tulevaisuutta. Johtoryhmä kokoontui Kick off:n jälkeen kiteyttämään teidän yhdessä luomanne sanoman selkeiksi, koko konsernin yhteisiksi arvoiksi. Ja tässä ne nyt ovat:


1. Jatkuva kehittyminen

Pyrimme tekemään asiat jo valmiiksi hyvin, mutta voimme tehdä ne aina hiukan paremmin tulevaisuudessa. Meillä on yhteinen, vahva tahto uudistua ja parantua, mikä on yksi menestyksemme kulmakivistä. Perustamme toimintamme sekä työntekijöiden, että asiakkaiden tarpeiden tuntemiseen ja pyrimme vastaamaan niihin tarpeisiin. 

Työskentelemme yhdessä kohti tavoitteitamme. Emme koskaan anna periksi, vaan epäonnistuessamme yritämme entistä kovemmin onnistuaksemme seuraavalla kerralla. Pyrimme löytämään ratkaisuja haasteisiin ja etsimme jatkuvasti uusia sekä parempia tapoja edetä kohti päämääriämme.


2. Toisten kunnioittaminen

Jokaisen työntekijän työpanos on yhtä tärkeä ja toisten kunnioittamienn näkyy jokapäiväisessä toiminnassamme. Jokainen osallistuu ja jokaista kuunnellaan. Arvostamme toisiamme, huolehdimme muista sekä luotamme toisiimme. Toimimme jokapäivä rehellisesti, nöyrästi ja toisia kunnoittaen.

Myös monimuotoisuus ja tasa-arvo ovat tärkeitä osia työyhteisöämme, ja ne auttavat ymmärtämään ja kohtaamaan toisemme ja asiakkaamme avoimesti. Auttaminen on myös kunnioittamista. Siksi meidän täytyy pystyä ottamaan ja jakamaan vastuuta keskenämme asemasta riippumatta. 


3. Vastuullisuus

Haluamme toiminnassamme huomioida myös meille kaikille tärkeän ja rakkaan maapallon. Toiminnallamme ja tuotteillamme on vaikutusta siihen, ja siksi meidän on pyrittävä myös luomaan ratkaisuja syntyviin ongelmiin. Haluamme huolehtia ihmisistä, välttää turhaa jätettä ja samalla pyrkiä luomaan enemmän vähemmällä. Näihin asioihin meistä ihan jokainen voi vaikuttaa päivittäisillä pienillä ja suurilla valinnoilla. 

Haluamme olla osana positiivista muutosta valitsemalla jatkuvan kehityksen sen sijaan, että jäisimme paikoillemme odottamaan asioiden muutosta tulevaisuudessa. Kestävä kehitys kannustaa meitä kehittymään sekä innostamaan myös muita tekemään enemmän maapallon ja ihmisten hyväksi. 


Kuulostan varmasti super kliseeltä, mutta tästä on (todellakin!) hyvä jatkaa. Uudet arvot tulevat jatkossa olemaan esillä jokaisessa toimipisteessämme tavalla tai toisella. Palataan näihin sekä teidän tuleviin fiiliksiin vielä talven mittaa. 

Ps. Muistakaa käydä vastaamassa nopeaan arvo-prosessia koskevaan kyselyyn, johon olette kaikki saaneet linkin sähköpostiinne. Vastanneiden kesken arvotaan uuden malliston ihana Lumihiutale viltti, jonka voi sujauttaa vaikka pukinkonttiin!


Ihanaa uutta viikkoa ja tulevaa joulun odotusta,

Terkuin,

Mari Mäkinen
toimitusjohtaja
Hanki Design Oy