10. marraskuuta 2018

Hanki Design Oy:n uudet arvot videolla

Hanki Design Oy:n uudet arvot löytyvät videolla alla olevasta linkistä. Video on tehty Lumen5 ohjelmalla ja ladattu YouTubeen mahdollisimman hyvän laadun takaamiseksi. Toteuttajana kuvitteellisen Hanki Design Oy:n viestintävastaava Suvi Säteri. Antoisaa katselukokemusta! :)

Arvot


5 kommenttia:

  1. Video oli mieluisaa katseltavaa. Sitä rytmitti hyvin kuvien ja videoiden vaihtelu, ja videoformaatti tuli hyvin käytetyksi sillä, ettei tekstien taustalla ollut pelkkiä kuvia. Video näytti mielestäni siltä, että sen voisi lähettää myös esimerkiksi yhteistyökumppaneille ja asiakkaille selventämään yrityksen uutta suuntaa.

    VastaaPoista
  2. Todella ammattimainen toteutus! Upeaa katsottavaa! Olen samaa mieltä kuin Kaisa, että videoiden käyttö videossa teki siitä hyvin katsottavan ja positiivisen. Videota voisi myös minusta käyttää yrityksen esittelyssä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

    Videossa varsin lyhyeen aikaan olit saanut mukaan paljon asiaa uusista arvoista ja esitit ne raikkaalla tavalla. Videossa arvoja avattiin käytännön arkeen Hanki Design Oy:ssä.

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihanista kommenteistanne! Mukava kuulla, että sain videolla välitettyä sitä mitä alun perin halusinkin, tietynlaista seesteistä ja raikasta, sisustusyritykselle sopivaa tunnelmaa. On kiva kuulla myös, että pidätte videota ammattimaisena ja että se olisi mahdollisesti hyödynnettävissä omien työntekijöiden lisäksi myös yrityksen ulkopuolelle.

    VastaaPoista
  4. Vautsi! Mielestäni video on niin hyvin mietitty ja toteutettu, että näkisin tälle potentiaalia ihan oikeeseen käyttöön. Videolla tuli helposti ilmi kaikki mitä haluttiin sanoa, ja sitä oli jotenkin seesteistä katsoa. Jos olisin alalla, voisin ehdottomasti tehdä tarjouksen videostasi ;) 10/10

    VastaaPoista
  5. Videosi oli:
    - viimeistelty
    - visuaalisesti upea
    - sävyltään positiivinen ja kannustava
    - esimerkit tukivat arvojen läpikäyntiä
    - erittäin hyvä kokonaisuus

    VastaaPoista