17. syyskuuta 2018

MindMap: Mitä on työyhteisöviestintä?


Tässä on Työyhteisöviestintä -opintojaksolle tekemäni MindMap aiheesta: Mitä tarkoittaa työyhteisöviestintä ja mitä kaikkea siihen kuuluu? Pääset tarkastelemaan sitä suurempana TÄÄLLÄ. :)

2 kommenttia:

  1. Karttasi on ensimmäinen, josta löysin sanan tervehtiminen. :) Miten paljon turvauduit lähteisiin? Oletko kurkistellut muiden miellekarttoja? Olet löytänyt paljon hyviä näkökulmia ja osaa niistä olet avannut hyvin. Osaa taas olisin vielä tarkentanut. Perusjaottelusi kuitenkin toimii mainiosti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Katja ja Hanna, ja kiitos kommentistanne!
      Tällä kertaa turavuduin vahvasti internetlähteisiin, sillä halusin löytää "ammattimaisen" otteen työyhteisöviestintään. Toisaalta esimerkiksi juuri tuo mainitsemanne tervehtiminen tuli niin selkärangasta, sillä edellisessä työpaikassa tätä painotettiin ja se tuli jo ihan luonnostaankin. Vaikka isossa organisaatiossa ei tosiaan tuntenut kaikkia, silti tervehdittiin reippaasti kaikkia siivoojista tavaratalonjohtajaan. Minusta tämä on ihan pieni juttu, josta kasvaa suuri ja tärkeä valtti avoimeen ja onnistuneeseen työilmapiiriin.

      Poista